Нови успехи за волейболната ни школа

Възпитаничките на „Казанлък“, момичета до 15 години, спечелиха финалния турнир за отборите от регион „Странджа“ за пре-кадетки. Състезанието се проведе в Казанлък от 12 до 14 януари с участието на шест състава.

Тимът на „Казанлък“ записа последователно победи с по 3:0 над ОУСК „Бургас 2007“, „Дея спорт“ Бургас, „Раковски“ Димитровград и „Берое 2016“ Стара Загора. След 3:1 и над „Арда“ Кърджали отборът ни оглави класирането, следван от състава на Кърджали. Двата отбора продължават напред в държавната надпревара, а „Берое 2016“ Стара Загора, „Дея спорт“ Бургас“ и „Раковски“ Димитровград ще участват в квалификационен турнир, за да заслужат място при финалистите. Единственият отпаднал от надпреварата е ОУСК „Бургас 2007“.

Още един турнир  ще могат да наблюдават феновете на волейбола в Казанлък. Той ще се проведе от 19 до 21 януари в СК „Багира“ и е за кадетки от регион „Странджа“. Ще участват съставите на ВК „Казанлък“, ВК „Раковски“ – Димитровград, ВК „Арда“ Кърджали, ВК „Дея спорт“ Бургас, ВК „Берое 2016“ и ВК „Айтос“.

 

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram