Изнасили ли мечка Леонардо ди Каприо?

От няколко дни една от най-обсъжданите теми в интернет е шокираща сцена от новия филм на Леонардо ди Каприо „Привидението“, в която звездата на холивуд е

изнасилен от дива мечка, съобщава Дръдж рипорт.

Част от публиката буквално избягала от залата, когато вълкът от Уол стрийт се срещнал с гризли от парка Йелоустоун. Според познавачи историята за оцеляването в селските райони на щатите е придобила нови измерения с новия филм. Мечката подмята Лео ди Каприо сериозно. „Той е изнасилен два пъти!“. За да не остане по-назад от дивия си сексуален враг, актьорът изкормва кон и се свива гол в корема му, за да оцелее.

Студиото 20th Century Fox излезе със специално опровержение. “Всеки гледал филма може да потвърди, че

мечката във филма е женска.

Тя напада Ди Каприо, защото чувства заплаха за малките си”, заяви говорител на компанията. “Напълно ясно е, че във филма изобщо няма сцена с изнасилване от мечка.”

“Венити феър” се възмущава: “Кой нездравомислещ човек измисли, че мечка изнасилва Леонардо ди Каприо?”

Филмът “Привидението”, определен от мнозина като брутален уестърн, ще е сред основните претенденти за “Оскар” догодина. Мнозина прогнозират, че той може да донесе първата академична награда на Ди Каприо.

Според филмови коментатори пуснатата новина и последвалото опровержение са по-скоро ПР акция за привличане на внимание преди премиерата.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram