Покъртително! Пилот обърна самолет заради последно сбогом с умиращ внук!

Възрастна двойка успяла да се прости с детето заради жеста на авиокомпанията

Пилот обърна самолет, за да може двойка да слезе и да вземе последно сбогом с внука си. Невероятната история се разиграла на летището в Манчестър в края на март, пише „Индипендънт“.Възрастната двойка, пожелала анонимност, се качила на самолет за Австралия. Точно преди да изключи телефона си, мъжът видял, че има пропуснато повикване от зетя си. Позвънил веднага и разбрал, че внукът е на смъртно легло. Детето било настанено в интензивния сектор в болницата, оставали му само няколко часа живот.

Вместо да излети, готовият за полет самолет, се върнал обратно към гейта за качване, разказва туристическият агент Беки Стивънсън.

Тя написа пост във Facebook страницата на авиокомпанията, в който благодари на пилота, а постъпката му бе определена като „наистина невероятна”. От авиокомпанията съобщиха, че двойката може да използва повторно билетите си за бъдещо пътуване до Австралия.

Възрастните съпрузи успели да стигнат до внука си навреме и да си вземат последно сбогом с него. Момчето починало на следващия ден./БЛИЦ

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram