Нов секс скандал: Гореща плеймейтка с изповед за афера с Тръмп

Доналд Тръмп започнал през 2009 г. деветмесечна извънбрачна връзка с плеймейтката на „Плейбой“ Карен Макдугъл. Това свидетелства самата тя в собственоръчно написана изповед от осем страници, с която се е сдобил сп. „Ню Йоркър“ с посредничество на неин познат, предаде Асошиейтед прес.

Жената потвърждава, че е автор на историята, публикувана от списанието онлайн, но отбелязва, че не желае да казва нищо публично за Тръмп, защото била подписала споразумение за поверителност.

Макдугъл твърди, че Тръмп ѝ показал спалнята на съпругата си в „Тръмп тауър“ и я водел в частното си бунгало в хотел „Бевърли хилс“.

Любовният роман приключил, според жената, когато тя започнала да изпитва угризения и след като Тръмп направил обиден коментар за възрастта на майка ѝ и вулгарна забележка за анатомията на чернокожите мъже.

Разпространяваният по супермаркетите таблоид не е публикувал историята.

В навечерието на изборния ден през ноември 2016 г. „Уолстрийт джърнал“ писа, че таблоидът, чийто издател Дейвид Пекър е отдавнашен приятел на Тръмп, платил за историята на Карен Макдугъл, но не я отпечатал – практика в таблоидния бранш, известна като „хвани и убий“, припомни АП.

„Ню Йорк“ посочва, че според коментар на Белия дом Тръмп никога не е имал връзка с тази жена. Предполагаемият му романс се е случил малко, след като той сключва третия си брак с Мелания, която му е настоящата съпруга.
Дарик

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram