Рийз Уидърспун с три крака и Опра с три ръце – гаф в снимки на сп. Vanity Fair

Списание Vanity Fair направи огромен гаф при публикуването на снимки за корицата на редица холивудски звезди, като добави на някои от тях допълнителни крайници. 

Дванадесет от най-големите холивудски звезди, включително Том Ханкс, Никол Кидман, Робърт Де Ниро, Опра Уинфри и Рийз Уидърспун, позираха за снимки, направени от един от най-добрите и високоплатени фотографи Ани Лейбовиц.

Въпреки великолепните модели и безпогрешния фотограф, явно обработката на снимките е претърпяла сериозен крах.

Потребители на социалните мрежи не пропуснаха да се пошегуват със случилото се, като подчертаха, че Рийз Уидърспун се е оказала с три крака.


Уидърспун реагира с чувство за хумор и публикува в социалната мрежа Twitter молба към феновете си да продължат да я харесват такава, каквато е, макар и с 3 крака.

От списанието излязоха с изявлението, че това не е трети крак, а ръбът на роклята, който прави илюзорно очертание.

Само, че това не е единствената грешка, която е допусната. Служителите в отдела по фотообработка са раздали и отнели още няколко крайника.

На друга снимка на Опра и Уидърспун, която е определена като кадър „зад кулисите“, световноизвестната водеща има 3 ръце.

Опра също публикува коментар относно снимките в Twitter, като се обърна към Уидърспун: „Ще приема 3-тия ти как, ако ти приемеш 3-тата ми ръка”.

В същото време Зендая изглежда е останала с един крак, а потребителите на социалните мрежи се пошегуваха, че явно са използвали единия ѝ крак, за да го добавят на Уидърспун.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram