Единият от задържаните за жестокото убийство в Галиче е направил пълни самопризнания

Един от задържаните за убийството в Галиче призна вината си, предаде Нова телевизия. В ареста са двама души. Младеж с инициали Н. И. е направил пълни самопризнания пред разследващите. Той е известен в махалата с името Аксел. Мотивът за нападението е сексуален.

Криминалистите до сутринта са издирвали ножа, с който момчето е убил Андреа, ключа от дома й и червен портфейл, който е също е бил изчезнал. По информация на братовчеда на момичето вътре е имало 300 лв., които баща й е изпратил от Англия.

Съучениците на убитото момиче настояват извършителят да бъде наказан. По думите им Андреа е била кротко, тихо и усмихнато момиче. От Окръжната прокуратура във Враца заявиха, че е образувано досъдебно производство и по случая работят двама прокурори.

В селото твърдят, че цялата им фамилия е опасна. Преди години дядото на задържания е нападнал полицаи. 

„Мислим да направим подписка и да изгоним цялото му семейство от селото. Надявахме се да не е така и да не сме живели с такова чудовище“, каза в ефира на „Събуди се“ Касъм Касъмов.

а

В събота сутрин 18-годишно момиче бе намерено с прерязано гърло в двора на къщата, в която живеело самo от няколко дни. Тялото е открито от роднина.

Андреа често споделяла, че се страхува, но на никого не разказала точно от какво. Само помолила съседката баба Илиана да поглежда към тях и да я пази преди 3-4 дни, когато решила, че няма да нощува у чичо си, както до сега. 

Всички жители на Галиче са в шок от случилото се.

Новини бг

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram