Фатален удар. Снимки. Видео. ОБНОВЕНА

Около 25 годишен казанлъчанин загина на място след зверска катастрофа. Инцидентът се случил 5 минути след 01:00ч. на метри от бензиностанция „Експрес“ до пътен възел „Кремона“. Младежът е шофирал Фолксваген Поло. Пътувал е посока запад. Вероятно с изключително висока скорост излиза от ЖП-подлеза, губи контрол над автомобила и се забива в крайпътно дърво след отбивката за фабрика „Кремона“. Момчето загива на място. Екипите на спешна помощ констатират смъртта  му.  Пожарникари и полиция отцепиха района заради опасност да не гръмне газовата бутилка на автомобила.

https://www.youtube.com/watch?v=ekSsfcgatjE

Точно този участък е един от най-черните в Казанлък. През годините там са се случили няколко тежки катастрофи повечето с фатален край. Всички са причинени от високата скорост! Действащото ограничение на скоростта там е 50 км.ч.

Снимки presstv.bgIMGP0310 IMGP0309 IMGP0308 IMGP0307 IMGP0320 IMGP0301 IMGP0306

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Според последната, официална, информация загиналият е на 24 години. Родом е от хасковското село Криво поле.

„На 28 декември, около 01:00 ч., в гр.Казанлък по бул.“23-ти пехотен шипченски полк“, в посока запад, до фабрика „Кремона“, се е движил л.а. „Фолксваген Поло“, управляван от 24 годишен водач от с. Криво поле, обл. Хасково. Поради движение с несъобразена с пътните условия скорост, след десен завой, водачът губи контрол над управляваното МПС, което излиза  извън пътното платно по посока на движението си и се удря в крайпътно дърво. В следствие на удара водачът е починал на място.По случая е образувано досъдебно производство.“ ОДОДМВР – Стара Загора

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram