ПГЛПТ с приз „Училище на усмивката“ за 2018-та

Изключително престижна грамота и признание получи Професионална гимназия по лека промишленост и туризъм, град Казанлък. Училището получи сертификат „Училище на усмивката“ за 2018 година връчен от СНЦ „Усмивка“ –град Бургас на дванадесет училища в цялата страна. Призът се връчва за ангажимент, инициатива и отличен принос за развитие на усмихната и прекрасна среда в България.

Тази година  в петото издание на конкурса  „Най-усмихнат клас“ участваха повече от 800 снимки. Над 5 000 деца от цяла България казаха ДА на Усмивката в училище и станаха официалните посланици на Усмивката 2018 в България. Всички участници в конкурса показаха на света, че „Усмивката прави силата!“.

ПГЛПТ бе наградена за активното си участие в конкурса, като за целта дори човечето-символ на гимназията „грейна“ в популярната в цял свят усмивка. Всички класове в гимназията взеха отбелязаха Международния ден на усмивката, а снимките от него блестяха в конкурса на СНЦ „Усмивка“. С този ценен сертификат, за пореден път, Професионална гимназия по лека промишленост и туризъм се доказва като училище, в което е създадена позитивна образователна среда на изключително високо ниво.

„Това, което слънчевите лъчи са за цветята, е усмивката за човечеството.“ – ръководството, учителите и учениците на ПГЛПТ пожелават на всички весело посрещане на 2019 година и нека за всички тя да бъде здрава, усмихната и позитивна!

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram