Областният управител Живка Аладжова проведе работна среща с ръководителите на държавните институции в сферата на здравеопазването

В навечерието на празниците Областният управител Живка Аладжова проведе работна среща с ръководителите на държавните институции в сферата на здравеопазването.
В разговорите участваха д-р Славка Йорданова, директор на РЗОК, д-р Елена Канева, директор на РЗИ и проф. д-р Петрана Чакърова, изпълнителен директор на МБАЛ „Проф. Д-р Стоян Киркович“ – Университетска, д-р Маргарита Павлова, директор на Центъра за спешна медицинска помощ-Стара Загора и управителите на Многопрофилните болници за активно лечение в Казанлък, Раднево и Гълъбово.
Областният управител апелира да се създаде такава организация на работа, че всеки, който има нужда от медицинска помощ да получи адекватно обслужване, независимо в кое населено място в област Стара Загора живее.
Припомняме Ви, че по инициатива на Живка Аладжова бяха инициирани ежемесечни работни срещи с ръководителите в сферата на държавното здравеопазване с цел да се координира съвместната дейност за подобряване качеството на здравното обслужване на населението в областта.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram