Домът на отличничката Петя светна!

Отличничката Петя вече има елха. На Бъдни вечер в дома на четвъртокласничката с бележника, пълен с шестици, ще има и ток. След четири месеца на тъмно и студено, момиченцето ще почете книжка на топло и светло.

Детето, за което ви разказахме и което е част от инициативата „Коледа за теб!“, намери своята добра фея. Не я видя и няма да я запомни, защото феята, на име Светла, пожела да помогне на детето в пълна анонимност. Младата жена днес плати сметката за електричеството и отново апартаментът бе свързан към мрежата на EVN. Госпожицата подари чрез нас на детето жива елха в саксия, богата украса и много подаръци. Но не пожела да я снимаме и пишем за нея.

Докато се преобразяваще домът на Петя Тодорова и майка й Веселина Димова, момиченцето беше на репетиция в неделното училище към църквата „Успение Богородично“. Днес е коледното тържество на децата, изучаващи Библията и чудото на Коледа.

За Петя вече няма съмнение, че има своята влъхва Светла. А влъхвите се появяват на Бъдни вечер, за да сторват чудеса.

Медийна група „Вис виталис“ изказва искрената си и дълбока благодарност към дарителката на Петя! Направеното добро да й се връща умножено!

Благодарим и на всички добри хора, които се свързаха с нас с желание да помогнат в инициативата „Коледа за теб!“.

Предстои да ви разкажем още лични истории, пълни с драматизъм. Ще обобщим случаите и ще ги представим навниманието на читателите, зрителите и слушателите ни, с конкретни предложения за помощ.

10884745_893814613971409_123139184_n

10859410_893814560638081_46895047_n

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram