Времето днес

Днес над Западна България облачността ще е значителна и ще има превалявания от дъжд, на повече места и по-значителни в следобедните часове и през нощта срещу неделя. Над Източна България ще има повече слънчеви часове, но около и след обяд облачността и там ще се увеличи. Ще духа до умерен, в Югоизточна България временно силен юг-югозападен вятър, но в Дунавската равнина временно ще се ориентира от запад-северозапад. Максималните температури ще бъдат от 12-13° във високите полета на Западна България до 19-20° в източните райони от страната.

Над планините ще бъде предимно облачно с превалявания от дъжд, над 1800 метра от сняг. Ще духа умерен, по високите части и силен вятър от юг-югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 8°, на 2000 метра – около 1°.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram

Времето днес

Днес над по-голямата част от страната облачността ще значителна и на места от север на юг ще превали слаб сняг. Ще духа слаб до умерен вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще са предимно между 0° и 5°.

В планините ще духа силен, по билата временно и бурен вятър от север-северозапад. Облачността ще е значителна и на места ще превали слаб сняг. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около минус 1°, на 2000 метра – около минус 6°.

По Черноморието облачността ще е разкъсана. Ще духа умерен северозападен вятър. Максимални температури на въздуха: 3-5°.

meteo.bg

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram