Температури от 3 до 8 градуса днес

Преди обяд в низините и около водните басейни видимостта временно ще е намалена от мъгла. Над Източна България облачността ще се увеличава до значителна, но само на отделни места е възможно да превали слаб сняг. Там ще духа до умерен предимно северен вятър. Над останалата част от страната ще има разкъсана облачност, в западните райони – незначителна. Максималните температури ще бъдат между 3° и 8°.

Атмосферното налягане слабо ще се понижи, но ще остане по-високо от средното за декември.

Над планините ще има разкъсана облачност, по-значителна над Стара планина. Почти без валежи. Ще духа умерен до силен север-северозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра около 4°, на 2000 метра – около минус 2°.

Над Черноморието ще има значителна облачност и в северните райони ще превали слаб сняг, по крайбрежието дъжд и сняг. Ще духа умерен предимно северен, който след обяд ще се усилва и постепенно ще се ориентира от север-североизток. Максимални температури на въздуха: 3°-5°. Температурата на морската вода е 6°-7°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала и ще се усилва. /meteo.bg

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram