Кметът на Казанлък с приз от СБУ за най-добър социален партньор за 2015 година

Кметът на град Казанлък Галина Стоянова получи признание за най-добър социален партньор на 2015 година от Съюза на българските учители при КНСБ.  Наградите бяха връчени на специална церемония в парк-хотел „Москва” гр. София. Церемонията бе водена от председателя на Съюза на българските учители Янка Такева, а наградите връчиха Мартин Ромер, генерален секретар на Европейската комисия по образование и Пламен Димитров, президент на КНСБ.

Призът „Най-добър социален партньор-кмет” бе връчен на Галина Стоянова в знак на признателност за нейния личен принос в развитието и усъвършенстването на социалното партньорство между учебните заведения и местната власт.

В направление „Директор на годината” за 2015 г. бе отличена Цвета Милева, директор на ОУ „Никола Вапцаров“, гр. Казанлък. Галина Стоянова и Цвета Милева са единствените отличени в съответните категории за старозагорска област.

Награди бяха връчени още за „Синдикалист на годината“ и „Журналист на годината“ за 2015-та. На събитието присъстваха също представители на учителите и синдикатите от Сърбия, Полша, Русия и Холандия.

Пресцентър Община Казанлък

DSC_0058DSC_0069DSC_0077

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram