Нов, четвърти, зам.-кмет назначава Галина Стоянова

Броят на заместниците на кмета се увеличават с един и те стават четирима, стана ясно на заседание на Общинския съвет на Казанлък. С 28 гласа „за“ съветниците одобриха структурата на администрацията на Галина Стоянова.

Екипът от подчинените й остава 145 човека, като има намаляване и респективно увеличаване на щатовете във вътрешно списъчния състав по отдели. С двама повече ще работи „Устройство, планове, проектиране и кадастър“ за сметка на двама по-малко в „Иконмика по управление на собствеността“.

„Техническия инвестиционен контрол по строителството“ остава с човек по-малко, както и „Административно обслужване“, а ГРАО намалява с двама. Създава се нов отдел „Социални дейности“ с 8 щата.

Звеното „Екологичен контрол“ нараства на 30 души, с четирима е орязана администрацията, обслужваща селата.

Преди дни за ресорен по финансите зам.-кмет бе назначен Драгомир Петков, досегашен общински съветник от „Алтернатива на гражданите“. Към него и двете други зам.-кметове от ГЕРБ – Даниела Коева и Лилия Цонкова, се очаква да се присъедини четвърти. Така заместниците на Стоянова в третия й мандат се увеличават с един.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram