Новини от вас: Златанов си подари скъпа бегачка със спестени от закуската стотинки

След като загуби делото в Арбитражния съд по сделката между Община Казанлък и „Тракия Трейд” за прословутата дупка на бившето Инфекциозно отделениев Казанлък, кметът Галина Стоянова се усети, че е сгафила и проглуши медиите да реве как сега ще плащаме близо 4 милиона лева. Без да каже за предварително подписаното споразумение между нея и собственика на „Тракия Трейд” Тодор Колев.

Сега пак тихомълком този месец кметицата преведе парите по обезщетението на Колев, като не счете за нужно да информира гражданите. А иначе, че ще тегли кредит пак,  проглуши ушите на казанлъчани оня ден. Може би за да оправдае дълговете, които трупа с всеки изминал ден.

Интересен факт е, че веднага след като са преведени милионите на Тодор Колев, с нова кола BMW се сдоби председателя на Общинския съвет Николай Златанов. Която едва ли е купил със заплатите си, тъй като те няма да му стигнат. Автомобилът е спортен модел с две врати с регистрационна табела с номер СТ8182 и според запознати надвишава 12 месечния размер на заплатата на председателя на местния парламен. Пестеливият Златанов, освен че не пуши, вероятно и не е закусвал, за да отделя за този авто гъдел.

Именно Златанов е посъветвал кметицата, както си призна самият той по телевизията пред Валя Ахчиева, да отидат на арбитраж, за да се спестят уж такси. А иначе от Общинския бюджет не се спестяват пари за адвокатски хонорари по дела, които не са особено значими. За 4-те милиона обаче са спестени.

Дали наградата за този съвет на Златанов не е новия му автомобил?

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram