Над 200 деца с подаръци от Дядо Коледа

Повече 200 деца ще бъдат зарадвани от кампанията на Сдружение „Бъдеще за децата“ Акция Дядо Коледа. Малчуганите ползват услугите на Центъра за социална рехабилитация и интеграция и Центъра за обществена подкрепа при организацията, или живеят в Центровете за настаняване от семеен тип. По-голяма част от дечицата са жители на Община Казанлък, но има и такива, които ще получат подаръци в Общини Мъглиж и Павел баня, заявиха от Сдружението. Освен граждани и институции, тази година за сбъдване на детските желания са се погрижили и казанлъшки ученици. Класове от ОУ „Никола Вапцаров“ и ПГ „Ив. Хаджиенов“, както и малчугани от ЦДГ „Здравец“ са били съпричастни към „Акция Дядо Коледа“.

По линия на друга кампания на Сдружение “Операция Плюшено Мече”, в Казанлък днес се очаква пристигането на нова пратка с подаръци, обясни председателят на Сдружение „Бъдеще за децата“ Мария Гинева.

Възпитаници на 81 Столично училище „Виктор Юго“ са инициирали набирането на средства, като три буса с дарения ще пристигнат по-късно днес на ул. „Войнишка“ 25.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram