Кметът на Мъглиж с още грамоти за добре свършена работа

След отличието „Кмет на годината“ в категория „Кмет на гражданите в малка община”, кметът на Мъглиж Господин Господинов бе отличен и за всеотдайност и отстояване на активна гражданска позиция в сферата на образованието. Наградите връчи Синдикатът на българските учители. Господинов бе отличен от синдикалистите и като „Най-добър социален партньор – кмет на областно ниво”.

Укрепване на дигата на при с. Зимница, както и ремонти на пропадналия участък по пътя за с. Сливито са  най-неотложните действия, които ще бъдат предприети на местно ниво, съобщи кметът на Мъглиж в интервю за радио „Вис виталис“.

Междувременно, в града тече трескава подготовка за посрещането на коледно-новогодишните празници. С 1000 кебaпчета ще бъдат почерпени мъглижани за празниците,осигурени от кметството. 100 литра вино ще се леят в празничната вечер на 22 декември, в последния от работните дни преди Коледа.

На площада в Мъглиж, на който гордо се издига празничната елха, предстои концерт на читалищни състави, като най-очаквана ще бъде появата на Дядо Коледа, който ще връчи подаръци на децата.

Солидна почерпка е предвидена и за ромската махала на Мъглиж.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram