Казанлъшки ученик получи награда от Министерство на транспорта, информационните технологии и съобщенията

Ученици от Павликени, Казанлък и Попица получиха награди за най-добри есета в конкурс на Министрерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията.
Заместник-министърът Валери Борисов връчи награди на авторите на най-добрите ученически есета в конкурса на тема „Какво ми дава и какво ми взема интернет“. Инициативата на Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията е част от поредицата събития, посветени на 150-годишнината от създаването на Международния съюз по далекосъобщения и 135 години от членството на България в него, съобщиха от пресцентъра на министерството.

Победител в конкурса е Петър Йорданов, на 16 г. от гр. Павликени. Журито избра още две талантливи деца, които получиха поощрителни награди – Исмихан Исмаилова на 13 г. от село Попица, община Бяла Слатина и Иван-Давид Иванов на 16 г. от град Казанлък. Иван -Давид е десетокласник в НГ ПИД „Акад. Дечко Узунов“.

Всеки от участниците е получил благодарствено писмо от Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията и дипляна с изображения на пощенски марки, отпечатани по повод 150-годишнината от създаването на Международния съюз по далекосъобщения.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram