Нелина призова във Фейсбук за подкрепа

„Имам огромна нужда от помощта на всички ви! „, написа певицата Нелина Георгиева, бившата вокалистка на Deep zone, която е станала обект на тормоз в интернет. За преживяното красивата казанлъчанка разказа в шоуто „Господари на ефира“, излъчено на 14 декември.

От много време непознат мъж навлиза в личното пространство на певицата, създава си фалшиви профили във фейсбук и пише непрекъснато лоши коментари по неин адрес. Изказванията му са крайно нецензурни и обидни. Отпрявя заплахи към нея и семейството й.

Веднага след излъчването на първия от репортажите на предаването Нелина разкри и името на въпросния мъж и призова във Фейсбук за подкрепа.

„Приятели, колеги, фенове и всички онези, които мислят, че това не е нормално! Нека да споделяме този пост, за да стигне до повече хора и се разбере какъв човек е ПЕТЪР ВЕЛКОВ всъщност сред своите роднини и близки. Той има жена до себе си и 5 годишно дете, което не мисля, че заслужава да бъде отгледано от мъж с натрапчиви, зли, гнусни и перверзни мисли!!!
Не знам с какво съм заслужила това, но се надявам този кошмар да приключи ЗАВИНАГИ!!!!Благодаря на всички, които ме познават, които застават плътно до мен и ме подкрепят по всички начини, независимо какво се случва! Наистина имам нужда от подкрепата ви!!!!!!“, написа Нелина.

Съпричастна с проблемите на своето дете, майката, известен коафьор в града на розите, също се включи с коментар под поста. „Дай Боже всичко вече да приключи завинаги! Аз нямам думи как да определя този човек! Повечето хора обвиняват младото поколение,че били мързеливи,неграмотни,арогантни и т.н. Сега какво да кажа за този господин Петър Велков с псевдоним /Емил Марков/, който е на моите години и се има за много възпитан и интелигентен! Това ли му е възпитанието? Да се занимава с млади момичета под фалшив профил, вместо това да беше обърнал внимание на съпругата си или да прочете някоя приказка на 5 год.си син! Оставям всеки да си направи изводи! Благодаря на всички, които ще са и са до нас!“.

От признанията направени от Нелина става ясно, че мъжът живее в Стара Загора, а системният тормоз над нея започва преди 4 години.

„Не само, че знае всичко за мен, той следи родителите ми, брат ми, приятелите ми, роднините ми, колегите ми и всички останали хора, около мен!“, разказва откровено певицата, която след скъсването с Deep zone, стартира самостоятелна кариера.

Вместо в чертаене на планове и бъдещи проекти, младата красавица ще мисли, преди всичко, за собствената си безопасност, притисната от славата и психоатаките по неин адрес.

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram