Какво искат да намерят под елхата различните зодии?

Изборът на подарък за някого винаги е тръден. Коледният подарък трябва да е едновременно желан и изненадващ. Подаръкът е пряко свързан с темперамента на онзи, за когото е.

Вижте какво очакват и искат да намерят под елхата различните зодии.

ОВЕН

Представителите на зодия Овен за активни, те са хора на действието. Затова им подберете подарък, който е авантюристичен и свързан с приключенския им дух. На активно спортуващите спортуващите ще им хареса някакво фитнес оборудване за домашни условия. По-неспортните Телци ще се зарадват на ваучер за някакво приключение – бънджи скок, парапланер и т.н.

ТЕЛЕЦ

Представителите на зодия Телец са любители на луксозните стоки. Можете да сложите под елхата скъп парфюм, качествен шоколад или пък дизайнерска дреха. Имайте предвид, че Телците са доста взискателни и често пъти мрънкащи и недоволни. Затова трябва внимателно да подберете с какво ще ги изненадате за Коледа.

БЛИЗНАЦИ

Представителите на зодия Близнаци обичат да получават онова, което тайничко, или не чак толкова тайничко, искат. Те дават насоки какво очакват да намерят под елхата. Няма да се изненадат, когато разопаковат подаръка, но ще останат безкрайно щастливи. А кое е по-важно: да са изненадани или щастливи?

РАК

Представителите на зодия Рак обичат семейството. Затова най-много ще се зарадват, ако открият подарък, свързан с близките. Подходящ коледен подарък за зодия Рак е красива и персонализирана рамка със снимка, семейно пътуване, а защо не и професионална фотосесия с най-близките, за да запазят красивите спомени, запечатани по професионален начин.

ЛЪВ

Представителите на зодия Лъв обичат лукса. Идеалният подарък за тях е нещо скъпо и бляскаво, или пък нещо, което ще ги накара да се отличат. Скъпо бижу, нов и модерен телефон или дизайнерска дреха ще ги направят истински щастливи.

ДЕВА

Девите са интересни хора, които са едновременно много практични, но и доста креативни. Освен това винаги се стараят, когато избират подарък. Затова е и важно, но и трудно да се подберете перфектният коледен подарък за тях. Подходящи за Девите са различни високотехнологични кухненски уреди, които да им помагат да се развихрят в готвенето. Или пък интересен декор за дома, с който да преобразят жилището си.

ВЕЗНИ

Представителите на зодия Везни обожават да подреждат и пренареждат дома си. Те обичат и семейството, и приятелите си. Затова подходящ коледен подарък за тях е сувенир от екзотично пътуване, който носи послание; или пък интересен декор за дома. Ако се притеснявате да пазарувате за чужд дом, можете просто да закупите ваучер, който Везните сами ще осребрят.

СКОРПИОН

Представителите на зодия Скорпион обичат всичко. Винаги изпитват една по детски чиста радост, когато разопаковат подарък. Почти всичко им харесва, стига да отговаря поне мъничко на интересите им. Скорпионите се радват особено много на подаръци, които изискват влагане на малко мисъл – пъзели, 3D модели, видеоигри.

СТРЕЛЕЦ

Представителите на зодия Стрелец обичат да пътуват. Затова най-добрият коледен подарък за тях е свързан с тази им страст – качествена раница, луксозен компас, книга за пътуване, пътеводител, джобно ножче и т.н. Пътуването е тема с много интерпретации, единственото ограничение идва от въображението.

КОЗИРОГ

Най-лесно е да се избере подарък за представителите на зодия Козирог. Те просто искат практичен подарък, нещо, което да им влиза в употреба възможно най-често. Изборът на подарък е в зависимост от интересите им.

ВОДОЛЕЙ

Представителите на зодия Водолей са въплъщение на алтруизма. Под елхата най-много ще ги зарадва коледен подарък, който да могат да споделят с приятели – кутия хубави бонбони, настолна игра, билети за пътуване.

РИБИ

Представителите на зодия Риби обожават персонализираните подаръци. Най-много би ги зарадвало нещо, специално изработено за тях. Особено много ги разчувства, ако разберат, че подаряващият е оставил нещичко от себе си и някак се е включил в изработката на подаръка.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram