Пързалката НЕ РАБОТИ! Защо?

Десетки родители разочароваха своите деца през почивните дни. Дълго очакваната атракция  ледената пързалка в центъра на Казанлък не работи през неделния ден! Защо? Стотици казанлъчани зададоха този въпрос . Наистина в неделя леденото съоръжение бе заобиколено от стотици деца и техните родители, които с недоумение се чудиха защо то не работи.

Оказа се, че сутринта нямало представител на общината, който да къса билетчетата от 2 лева за леденото съоръжение. Поради това работното време на пързалката е съобарзено с натовареността на общинските служители и започва от 13:00 часа и завършва в 20:00 часа през седмицата, а в почивните дни до 21:30.IMG_2724 IMG_2725

Да, ама не. Дори и тогава пързалката не работеше, като бе обяснено, че ще бъде отворена, вероятно, в 15-сет часа. Обслужващите леденото съоръжение, коментираха, че точно около 13:00 часа е най-топло и се налага пързалката да бъде замразена, като процедурата траела около час, но не това е основния проблем. От там заявиха, че няма никакъв проблем пързалката, особенно през почивните дни, да бъде отваряна от 9 часа и да продължи да работи до 23 часа, но те се съобразяват с договора с общината.

Добрата новина в случая е, че пързалката се планира да остане в Казанлък до февруари 2016.

Друата е, че очевидно общинските служители или са твърде натоварени, или спят твърде много!

Това е причината десетки родители да разочароват своите деца през неделния ден, тъй като не можаха да ги пуснат на ледената пързалка.

Предвид идващите почивни дни и липсата на служители, които да следят за реда на пързалката, може би разочарованието ще продължи.IMG_2729 IMG_2726

Обслужващият пързалката персонал, коментира, че нормално тя може да работи от 9:00  дори до 23:00 часа.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram