Откриха офиса на НФСБ в Казанлък

Общинска структура в Казанлък на партията Национален фронт за спасение на България откри официално своя офис на ул. „Шипченска епопея“ 4 – срещу Школа по изкуствата „Емануил Манолов“. Национален фронт за спасение на България е една от най-силните националистически партии в страната. В Казанлък партията бе учредена преди близо месец, като вече има и структури в Копринка, Овощник, Черганово и Шипка, предстои създаването на такива в Крън и Ръжена. Председател на партията в Казанлък е Христо Инджов, секретар е лидерът на МЦР „Взаимопомощ“ в Казанлък Красимир Цанев. Сред основните идеи на партията са промяна в действащата Конституция в защита на националните интереси, подкрепа и издигане на източното православие като традиционна религия на българския народ, развитието на силна и независима икономика, реформа в образователната система, особена грижа за децата, пенсионерите и хората в неравностойно положение и др. На откриването на офиса на казанлъшката структура на 14 декември в Казанлък присъства и Гергана Михова – областен координатор на НФСБ.

Жителите на община Казанлък се оказват едни от най-активните в подписката подета от НФСБ срещу декларацията на Народното събрание определяща възродителния процес като геноцид. В страната до момента са събрани над 70 хиляди подписа, 10 хиляди са на хората от казанлъшко.

Всеки един от присъстващите на откриването на офиса в Казанлък получи символично по част от трикольорната лента, прерязана по традиция на такива събития. Стана ясно, че това е желание на казанлъчани в структурта на НФСБ, като най-общо смисълът е противопоставяне на действията на управляващата партия.

С.Илиева

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram