Сестрата на шефа на казанлъшкия КАТ подала сигнала за изчезването му

Изчезналият началник на КАТ в Казанлък Тодор Николов е бил обявен за издирване по сигнал на сестра му, подаден към 21 часа вчера, в сряда. Полицията издирва и личния му автомобил марка „Мерцедес“.

Николов е на 44 години, разведен е и живеел със сестра си Мирослава в една къща в казанлъшкото село Бузовград.

Тя разговаряла с него за последно около 16 часа в сряда, но след като не се прибрал вечерта у дома си и не отговарял на мобилните си телефони, жената алармирала колегите му. Николов имал три мобилни телефона с различни номера, но и трите били изключени. Тази сутрин не се явил на работа.

Пак в сряда служители на Вътрешна сигурност на МВР са задържали служител от КАТ в Казанлък във връзка с работата му, но старши комисар Хаджиев бе категоричен е потвърдил пред централни медии, че не вижда връзка между задържането на полицая и изчезването на началника на КАТ в Казанлък.

Тодор Николов е постъпил на работа в системата на МВР като инспектор от КАТ през 2006 г., ръководи пътната полиция в Казанлък от края на ноември 2014г. Поне засега нямало информация за нещо нередно край него във връзка с работата му.

Според процедурата в подобни случаи, в първите 3 дни от издирването на изчезнали те се обявяват за местно издирване, след това то става национално. Николов бе обявен за общодържавно издирване 24 часа след изчезването му.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram