Виви начело на АБРО

Асоциацията на българските радио- и телевизионни оператори – АБРО*, на която радио „Вис виталис“ е член, избра да постави на титулната страница на сайта си Виви – новият талисман на медията ни. От вчера розовото коте е в челото на сайта, като по този начин Асоциацията почете 25-тия рожден ден на единственото българско частно и местно радио, просъществувало четвърт век.

Банерът с Виви води до сайта ни www.presstv.bg.

Талисманът се „роди“ по случай рождения ден на ефирна честота 89,3FM, която „покрива“ Долината на розите и без алтернатива в региона. Виви вече няколко дни гастролира по казанлъшките училища и заведения на селфи-турне.

На 21 декември, когато е рождения ден на радиото, котето ще е на разположение за селфита на площад „Севтополис“ в Казанлък, където ще има изненади за всички, дошли да споделят празника с екипа на „Вис виталис“.

*АБРО е доброволна, независима и неполитическа организация с идеална цел, учредена през 1997 година и представляваща интересите на радио- и телевизионната индустрия в България.

Днес АБРО е най-представителната и влиятелна медийна организация в България, обединяваща дейността на доставчици на медийни услуги с всички видове обхват на разпространение – най-големите национални ефирни телевизии и оператори с кабелно/сателитно излъчване, най-големите национални и регионални радиомрежи и множество местни оператори.

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram