Благотворителният базар на Сдружение „Бъдеще за децата“ продължава да събира дарения

Неразпродадените картички и специално изработените за благотворителния базар на Сдружение „Бъдеще за децата“ сувенири ще могат да бъдат закупени до 23 декември.

Продажбата се извършва във фоайето на сградата, където се помещава Сдружението– ул. „Войнишка” 25, и всеки желаещ, може да подкрепи кампанията за Диан Костов, като закупи коледно украшение или картичка. След 14-ти декември, в инициативата ще се включи и магазин „Дарис фууд” на ул. „Генерал Драгомиров”, като предложи на своите клиенти да закупят коледни картички в подкрепа на каузата „ДОБРОволческа Коледа за Диан Костов”. Кутията ще бъде разположена до касите на търговския обект.

Призивът „Нека заедно помогнем на Диан Костов!” бе отправен към граждани, бизнеса, фирми и предприятия, медии, институции, училища, детски градини и социални услуги, а в рамките само на два дни – на 4 и 5 декември, местната организация проведе Коледен базар „Hand made за кауза”, на който бяха събрани 1001,00 лв.

Средствата Сдружение”Бъдеще за децата” ще дари за личната кауза на Диан Костов. 28-годишният младеж от Казанлък се нуждае от спешна операция на двете тазобедрени стави и подмяната им с изкуствени имплантa, които ще бъдат изработени по поръчка, така че да съответстват на неговата костна структура. Цената на двата индивидуални, поръчкови импланта е около 24 000 лева. Диан страда от костно-ставно заболяване и от няколко месеца с голяма болка, може да направи само няколко стъпки, с две патерици.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram