Радио „Вис виталис“ раздаде подаръци за рождения си ден край елхата на площада /ВИДЕО+СНИМКИ/

Стотици рекламни календари и гривни раздаде на казанлъчани екипът на Радио „Вис виталис“ по случай 25-тия рожден ден на мадията тази вечер преди ритуала по запалването на светлините на Коледната елха на площад „Севтополис“ в Казанлък.

Сред стотиците дошли на символичното запалване на вечнозеленото дърво бяха забелязани и такива, които бяха се подготвили за селфита с рекламните стиковете на радиото ни, които са специален дар за бизнес-партньорите и рекламодателите ни по повод навършването на 25 години от първия радио-сигнал на „Вис виталис“.

От днес казанлъчани могат да си направят и селфи-снимка с нашия нов талисман – радио-котето Виви, на няколко места в Казанлък.

Закачливата писана ще очаква селфи-маниаците в Нощен клуб „Десперадо“, Ретро-бар „Градини“ и ресторант „Лагуна“. И пред Народно читалище „Искра“ в Казанлък.

 

 

 

 

 

Както вече е ясно за 25-тия си рожден ден Радио „Вис виталис“ има нов талисман. Розовата писана със слушалки и смартфон, готова в алена пачка за денс, ще съпровожда всички празнични събития на „Вис виталис“ този декември. А съгражданите ни ще имат възможност да се селфнат с нея. И да получат подаръци!

Името на котката, Виви, дадохте вие.

Селфитата си с четирилапата дама Виви ще можете да ни изпращате за специалната галерия в сайта http://www.presstv.bg/качи-селфи-с-талисмана-на-вис-виталис/. И да очаквате награда за най-добро селфи!

На 21 декември, когато е рождения ден на Радио „Вис виталис“, отново на площад „Севтополис“, ще има отново изненади за казанлъчани от екипа. Какви точно, ще разберете, ако дойдете на място. За рождения си ден радиото раздава подаръци!

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram