Радио „Вис Виталис“ – 25 години коректен партньор на бизнеса

Стотици отправиха пожелания към местния информационен и рекламен лидер – радио „Вис Виталис“.

25 години на коректни отношения във всяка сфера на живота в Казанлък.

25 години – „Животът, както звучи“.

25 години на десетки обучени специалисти.

Юбилеят на радио „Вис виталис“ събра много гости за началото на отбелязването на четвъртвековната история на легендарната местна медия.

Радио „Вис Виталис“, за своите 25 години от основаването си, е позната информационна марка за няколко поколения жители в Долината на розите. Първото радиопредаване стартира през далечната 1992-ра година в навечерието на Коледа.

 

Основателите на медията – Васил, Славка и Кина Самарски, събраха на стилен коктейл представители на бизнеса и институциите в региона.

 

Доверието във „Вис Виталис“ е многократно доказано през годините в редица проучвания. Още по-важното е, че това доверие се превръща в истинско партньорство, както сподели Почетният гражданин на Казанлък Добромир Гущеров, който е първият рекламодател,  подписал годишен договор.

 

От казанлъшката оръжейница „Арсенал“, от Община Казанлък, от Омбудсмана на Казанлък, от Народното Събрание… – много бяха пожеланията, отправени по време на стилния коктейл, организиран от Медийна група „Вис Виталис“. Това са все пожелания на приятелите и партньори на медията. Много от посланията, написани на специални коледни картички, бяха оставени на Елхата на Приятелството –  еко-елхата на радиото, един от символите за неговия екип.

 

Освен новото лого и новия знак, за първи път бе представен и новият талисман на радио „Вис Виталис“ – весела котка, който заменя старото рошаво човече, познато отпреди повече от 20 г.

Талисманът все още си няма име, но… ще го измислим заедно!

А иначе, този любопитен талисман ще се появи на много места в Казанлък и гражданите, преди всичко децата, ще могат да си направят селфита с него.

За първи път талисмана ще се появи на 8-ми декември на площад „Севтополис“, където ще грейне Коледната елха на Казанлък.

Дали са много или малко 25 години?

Дали настигнахме и изпреварихме времето?

Въпросите са част от работата на екипа. През всичките години отговорите са били в ефира на 89,3 и пак ще бъдат там: за слушателите, за рекламодателите и за хората от региона, за които „Вис Виталис“ е доказаната марка за истина, за коректност и за жизнената сила.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram