Времето днес

Днес преди обяд все още на места в крайните южни райони и в планините ще превалява слаб сняг, но до обяд валежите навсякъде ще спрат. Облачността от север ще продължи да се разкъсва и намалява и след обяд над много райони ще се установи предимно слънчево. Ще духа до умерен североизточен вятър и с него ще продължи да нахлува студен въздух. Максимални температури между 1° и 6°.

Над планините до обяд облачността ще е значителна, с превалявания от сняг главно в южните райони на страната. След обяд облачността ще намалее до предимно слънчево. Ще духа до умерен източен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра около минус 1°, на 2000 метра – около минус 6°.

По Черноморието ще духа умерен, временно и силен север-североизточен вятър. Облачността от север ще се разкъсва и намалява до предимно слънчево. Сутринта на места в крайните южни райони все още ще превалява дъжд и сняг. Максимални температури на въздуха: 4°-8°. Температурата на морската вода е 13-14°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram