Новини от вас: Номерът не е в авантата, а в жеста и културата

И аз искам! И аз искам.

И протестирам, защото едно интересно и важно културно събитие, за което сега научавам от телевизията, е било скрито и не е оповестено за всички, които биха имали интерес да присъстват.

Аз съм пенсионер, който се вълнува от подобни неща и бих имал желание също да съм сред щастливците и наградените с безплатно присъствие и безплатен транспорт за големия концерт на Веско Певеца, в голямата зала на София.

Там са били местни самодейки, гимнастички и певици, читалищни и селски активистки, без значение на кого симпатизират, но гражданите, обикновените хора, които подкрепихме ГЕРБ и Цецка Цачева, не сме разбрали за това. Защо? Не е редно така. Уреждат се всякакви, а тези, които най- могат да отидат, и искат не знаят.

Убеден съм, че Веско Певеца има много симпатизанти и от мъжки пол, които и без безплатен рейс и без награда от ГЕРБ щяха да отидат, ако знаеха. Чувствам се засегнат, защото съм от хората, макар и пенсионер, които гласуват редовно и съм ангажиран със ставащото в държавата.

Затова благодарим все пак на общината за хубавото нещо, подарено на бабите- певици и гимнастички, / понеже видях такива познати от телевизора/, но в този град държа да кажа живеят и дядовци, които заслужават награди от общината и от ГЕРБ. И аз можех да купя букет за певеца, не само Цветанов!

И тука сега тези дето драскат, чета за това кой платил и кой не платил, майната ви, защото това няма значение, понеже е било хубаво. За хубавото не се пита. Само се благодари.

Сега чувам в квартала казват, че имало и списък направен, уж да не се загубят бабите. Не на мене тези. Заради новите избори е най- вече, според мен. Но това не е важно. И на списък щях да съм навит, само да го видя отблизо Веско Певеца. Цецка я зная, като идва тук. И Цветанов съм виждал .

Номерът не е в авантата, а в жеста и културата. Да е ясно на писачите ?

Дядо Станчо

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram