Дядо Коледа идва в Mall Galleria на 1 декември

В най- приказния месец на годината Mall Galleria Стара Загора ви подарява приказка на живо. При това не един ден, а цял месец.

Дядо Коледа, Снежанка и неговата приказна свита от джуджета пристигат в Mall Galleria още на 1-ви декември, точно в 18:00 часа, за да запалят коледните светлини и грейне в коледно вълшебство цяла Стара Загора.

Вълшебната му каляска, приказно бяла, с два расови жребеца и кочияш, потегля с празничен ескорт в 17:00 часа на 1-ви декември от площада пред сградата на Община Стара Загора .

Предколедна приказна процесия, която ще доведе Дядо Коледа и неговата свита до Mall Galleria Стара Загора ще премине през целия град. Ако искате да споделите радостта от задаващите се празници и се заредите с предколедно настроение , то станете част от тази свита.

Защото тук, в най- доброто шопинг място, от 18 часа на 1 декември ви очаква първата приказка от поредицата коледни вълшебства и изненади, които сме приготвили за вас.

Точно в 18 часа на 1-ви декември Дядо Коледа ще бъде посрещнат пред северния вход на Mall Galleria . Броени минути след това от ниво 2 на търговския комплекс той ще запали всички Коледни светлини и Galleria ще грейне в пълния си блясък. Всичко това на фона на разкошни, приказни Коледни песнички, изпълнени от малките таланти от група „Звездопад“.

Очакват ви незабравими мигове и празнично предколедно настроение.

Но това не е всичко. Приказката при нас продължава.

От 6-ти декември отваря врати и невероятния ни коледен базар, предлагащ оригинални възможности за подаръци за вас и вашите близки.

От 15-ти декември ще гарнираме ежедневно вашето предпразнично настроение със специалната ни коледна сцена, в която участие ще вземат детската вокална група „Звездопад“, Бага-Тур, Загора данс, формации от Народно читалище „Възродена Искра“ – Казанлък, фолклорна формация “ Броеница“ и много други.

Кулминацията е на 26 декември,от 18:30 часа с Коледен концерт на трио Тенорите: „Уникалните гласове“.

Да започнем коледната приказка заедно!

На 1-ви декември, 17:00 часа пред сградата на Община Стара Загора !

Потегля коледният ескорт на Дядо Коледа и неговата свита.

Споделете с нас предколедната радост и станете част от коледното настроение, което ви очаква в Mall Galleria Стара Загора .

През целия декември!

Mall Galleria e най-доброто шопинг място в града.

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram