1000 жерава могат да сбъднат мечтата на Диан отново да ходи

Публикуваме без промени писмото до редакцията на ПРЕСС ТВ, от името на майката на нашия съгражданин Диан Костов – Евелина Костова. Младият фармацевт се подготвя за тежка операция, която ще бъде направена в София. Необходими са 24 000 лв.
Уважаеми дами, скъпи журналисти, благодаря ви от цялото си сърце за всичко което правите и продължавате да правите за Диан, за нас!

BAZAR_SOFIA 001Днес на трогателна среща Веска Мараджиева – директор на ДЦДУ и ДЦВХУ предаде ръчно изработените сувенири на Миглена Иванова, организатор на коледния базар в гр. София на ОПРЗБ, под наслов „С надежда и усмивка за Коледа“, тази година посветен на каузата на Диан Костов от Казанлък. Срещата в Казанлък беше толкова искрена, позитивна, изпълнена с обич, съпричастност и готовност за помощ! Аз като майка на Диан, правя поклон на всички хора, пак и пак ви благодаря и ви изпращам цялата си майчина топлина. Надявам се да съберем нужната сума за имплантите, за предстоящите две операциите на BAZAR_SOFIA 005Диан. Вярвам, че всички трудности за Диан ще приключат успешно и той ще се движи сам, отново.
Веска Мараджиева и всички хора, взели участие в изработването на сувенирите и специално жеравите припомни скорошния си апел, към бизнеса и корпоративните организации. Според легенда – ако направиш 1000 жерава и те „полетят“, ще ти се сбъдне една съкровена мечта. Хиляда и повече сърца искат да сбъднат мечтата на Диан, да може да ходи отново сам, без болка и още толкова ръце създадоха тези красиви цветни птици. Веска Мараджиева, директор на ДЦДУ и ДЦВХУ и всички съмишленици вече отправиха един апел, чрез казанлъшките медии, на прага на светлите коледни празници, фирма или организация която желае да сбъдва мечти, да закупи тези BAZAR_SOFIA 0061000 жерава, „за да ги накара да полетят“ към домовете и фирмите на други добри хора, така ще сбъднат и мечтата на Диан. Но все още жеравите не са намерили този, който да ги накара да полетят! Точно коледните празници са времето, в което заедно с фирмените поздравления или като коледен жест, фирмата закупила жеравите може да ги разпространи към своите партньори. А сувенирите, ръчна изработка от персонала, клиентите и близките на двата центъра, в помощ и съпричастност с Диан, са прелестни BAZAR_SOFIA 007произведения – коледни орехчета с късмети, картички, дантелени ангели, репродукции на български картини, коледни украшения, плетива, и други уникални творчества.
Всички те са с етикет „Искаш да ме имаш“ и очакват своите купувачи на коледния базар в гр. София, Клуб на пътешественика на 05 декември 2015 година.

Благодаря и на всички вас, за непрекъснатата подкрепа!
С уважение,
Евелина Костова

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram