Новини от Вас: Това, че поставяте знаци, не означава че някой ще ги спазва, вземете по строги мерки!

Тази снимка е направена специално, за да може да задам няколко въпроса на кметицата на Община Казанлък Г-жа Галина Стоянова и на всички имащи власт нейни колеги.

Спокойни ли сте, успокоихте ли съвестта си като поставихте знаци на всяка крачка „Забранено за каруци“ . Това, че поставяте знаци не означава че някой ще ги спазва, вземете по строги мерки. Не оставяйте безнаказани виновниците и нарушителите. Не чакайте изборите догодина, направете нещо за вашите съграждани и не позволявайте млади хора да напускат този свят,не позволявайте майки да страдат за децата си. Вие и Вашите колеги не сте ли родители, нямате ли сърца???Направете нещо с което ще се запомните , не мислете само как да станете кмет и догодина. Спрете убийците по пътя, не позволявайте родители да плачат над гробовете на децата си. Когато гледаш от страни е „Всяко чудо за 3 дни“, но когато ти дойде до главата става страшно…
В момента в центъра на Казанлък кипи подготовка за Коледните празници, но на кого му трябва истинска елха или пък светлини…мислите ли, че елхата успокоява родителите и те са спокойни да пуснат децата си на вън при условие, че може да не се върнат никога повече… Мислите ли, че светлините спират сълзите на родителите изгубили децата си,родителите които никога повече няма да бъдат наречени МАМО или ТАТЕ.. Според вас дали тези хора от тук нататък ще им пука за празниците, дали изобщо ще има празници за тях.. Това, че носите „ТИТЛИТЕ“ – кметове, президенти, министри, политици и т.н. не означава, че сте нещо повече. И вие сте просто хора, единственото по което може да се различите е това, че имате повече власт. Поставяйте се на мястото на др.,не бъдете егоисти. С всеки изминал ден държавата ни затъва… И с всеки изминал ден България изчезва..
Всеки иска да носи името Човек, но не всеки го заслужава…Помогнете на хората, на държавата…помогнете на майките и бащите да са спокойни, че децата им ще се върнат в къщи живи и здрави… И вие сте майки и бащи, помислете за миг какво ще стане ако детето ви не се върне и просто получите обаждане по телефона ,за да ви съобщят че него вече го няма.. Ще полудеете, нали???Ще се чудите кой е виновен??? И когато търсите с пръст виновника, този пръст ще сочи ВАС… Тогава и да се обвинявате КРАЯТ НЯМА ДА СТАНЕ НАЧАЛО..
Вчера бяха Вики (23г.) и Цанко (22г.), а утре може да е някой от вашето семейство….?
Действайте сега, защото започва да става прекалено късно… СПРЕТЕ КАРУЦИТЕ УБИЙЦИ, НЕ МИСЛЕТЕ ЗА УТРЕ, ЗАЩОТО УТРЕ МОЖЕ И ДА НЯМА… ???

Глория Павлова

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram