Започва среща между наши депутати и губернатора Петрунова

Среща между областният управител на Стара Загора Димитринка Петрунова и единадесетте депутати от 27-ми многомандатен избирателен район ще се проведе днес от 11 часа в конферентната зала в сградата на Областна администрация.

На срещата ще присъстват кметове и председатели на Общински съвети от 11-те общини в област Стара Загора.  Участниците ще обсъждат проблемите на отделните общини и вижданията за решаването им. Ще се дискутират и възможностите за взаимодействие между институциите за развитие на региона.

Преди дни кметът на Стара Загора Живко Тодоров също проведе среща с новите депутати от 43-то Народно събрание. Тогава старозагорските избраници на народа се обединиха около няколко основни акцента за работа като разширяване на връзката между Стара Загора и автомагистрала „Тракия”, продължаване на работата за тунел под Шипка, създаването на карго летище в Стара Загора, развитие на въгледобива и енергетиката в комплекса „Марица-изток”, тежкото състояние на МБАЛ „Проф. Ст. Киркович” и др. Решено бе подобни срещи да се правят поне на два месеца.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram