Възраждане, Казанлък: Оставка на цялото продажно правителство на ОПГерб!

Възраждане – Казанлък организира национален протест с искане за оставката на цялото продажно правителство на ОПГерб. Събитието призовава за съпричастност към всички граждани на Казанлък, съгласни с апела, от социалната мрежа Фейсбук.

„Политиката на правителството разкрива неговата аморалност, явна некомпетентност и управленска немощ при разрешаване на проблемите на хората. Демографската катастрофа, икономическата, съдебната и социалната несправедливост и разпадът на обществото са сериозна заплаха за бъдещето на родината ни.
Протестите в София, Варна, Стара Загора, Пловдив, Бургас, Русе, Казанлък и в още много градове показват ясно успеха и „стабилността“ на кабинета. Ние от Възраждане продължаваме с протестните действия до оставката на правителството и смятаме, че тя е необходимо условие за бъдещо благополучие и благоденствие на страната“, пише в събитието.

Протестът е под надслов „Оставка, Съд, Затвор!“ и ще се проведе на 24.11 (събота) от 16:00 на площад Севтополис.
Ще присъстват Костадин Костадинов – председател на ПП „Възраждане“ и членове на ръководството на ПП „Възраждане

Ще се състои и пешеходно шествие с маршрут: Тръгване от площад Севтополис по ул. „Генерал Скобелев“ до кръстовището с бул.“Освобождение“, парк „Розариум“, ул. „Шейновска“, ДК „Арсенал“ , ул. „Орешака“, музей „Искра“,  бул. „Ал. Батенберг“ и площад Севтополис.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram