Юношите старша възраст с успешен мач на финала на полусезона

Юношите старша възраст на ФК „Розова долина“ приключиха участието си в есенния дял от зоналното първенство на обл. Стара Загора с второ място в групата, с 19 точки, след състава на „Берое“, който натрупа 22 точки за есента.

Казанлъчани изиграха общо 8 срещи, от които шест завършиха с победа за водения от Антим Паральов тим. Една загуба и равенство записаха за есента юношите на „Розова долина“ В последния си двубой в групата младите „рози“ постигнаха победа у дома срещу състава на „Верея“ Страра Загора с 2:1. Въпреки тежкия и кален терен, футболистите ни показаха мъжка игра и търсеха победата на всяка цена.

Първи резултатът за домакините откри Иван Николов с красив гол от над 30 метра в 24-та минута. След изпълнение на дузпа „Верея“ изравни, а до победния гол за „розите“ се стигна в продължението. В 92-та минута Валери Кехайов заслужи аплодисменти за успеха на своя отбор.

Подготвителният цикъл за момчетата стартира от понеделник, 24 ноември и ще продължи до Коледа, съобщи треньорът на юноши младша и старша възраст Антим Паральов. След коледно-новогодишните празници отборите отново се събират, за да поддържат нивото на спортна подготовка.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram