Новини от вас: Скандално! Шефът на обществения ред се гаври с правилата!

Това нарушение на правилата не само на организацията на движението, но и на етичните норми, е на съвсем прясно избрания за председател на Постоянната комисия по обществен ред и сигурност в Общинския съвет на Казанлък, енинецът Стефан Драганов.

Популярният като Ефко, съветник втори мандат от ГЕРБ, е паркирал в обратната посока на движението и под знак, забраняващ това.

Мястото е пред офиса на управляващата в Казанлък партия ГЕРБ.

Вероятно Ефко е участвал по това време във важното обсъждане на адекватната му кандидатурата за шеф на комисия по обществения ред и сигурността. И е бил преценен като най-подходящия от 37-те старейшини, щом бе избран на 20 ноември на поста.

Това не е първото и единствено нарушение на Драганов на правилата на пътя и не само в Казанлък. Преди време той пак бе хванат да паркира в разрез с изискванията.

Във време, когато сигурността на гражданите е приоритет в дневния ред на обществото, в контекста и на световния развой на събитията, е под въпрос експертността на Стефан Драганов на такава позиция в Общинския съвет. Недоразумение или липса на кадри в ГЕРБ го прати начело на важната комисия?

Скандалното е и в това, че Ефко минава за мениджър в автомобилизма и следва да знае правилата и разпознава пътните знаци. Ако допуснем, че е така, то тогава остава да заключим, че наглостта му е повече от всичко останало, взето накуп-компетентност, пригодност и просто морал.

Сега от него се очаква да ръководи и подпомага взимането на решения за реда в общината.

Защо да не започне с едно самосанкциониране, например, а после да инициира премахването на еднопосочните улици?

Ще следим!

Бог да пази Казанлък от енинските специалисти, прелитащи от партия в партия!

12272662_932437820138840_1645337672_n

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram