Картички за Коледа сбъдват мечти

„Работилница за приключения” заработи предколедно за 6-та поредна година при Сдружение „Бъдеще за децата с увреждания”. За втора година изработените от служителите, доброволци и деца, използващи услугите на Центъра на обществена подкрепа и Центъра за социална рехабилитация и интеграция коледни картички, ще бъдат разпространени в големи търговски обекти в Казанлък и ще послужат за набиране на средства. Над 300 са изработените картички, но се очаква около хиляда да бъдат предложени за продажба, с общите усилия на всички участници в направата им.
Красивите картички и пъстрите кутии за даренията вече са в търговските обекти, така че, ако сте съпричастни към каузата да се помогне на децата с увреждания – не ги подминавайте! Със средствата от миналогодишната кампания беше финансиран лагерът на децата на планина.
Междувременно, 23 детски рисунки, изработени от децата, скоро ще се появят на картички с коледно-новогодишни послания. Те са изкупени от голям корпоративен дарител, който и тази година подпомага Сдружение„Бъдеще за децата с увреждания”.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram