„Пежо“ прати четирима в болница. Жена е с риск за живота

На 16.11.2018 г., около 17.30 ч., по първокласен път І-6, до разклона на с. Дунавци, се е движил л.а. „Пежо“, управляван от 67-годишен мъж от гр. Казанлък.

Същият е навлязъл в лентата за насрещно движение и се ударил в л.а. „Опел“, управляван от 40-годишен мъж от гр. Стара Загора.

В следствие на настъпилото ПТП 67-годишния водач е получил натъртвания по тялото. Обслужен е във ФСМП – Казанлък и е освободен, без опасност за живота. Пътувалата в л.а. „Пежо“ жена на 68 г. от гр. Казанлък е получила политравма. Настанена е за лечение в УМБАЛ – Стара Загора, с опасност за живота.

Водачът на л.а. „Опел“ е получил фрактура на лявата бедрена кост, без опасност за живота. Пътувалата в л.а. „Опел“ жена на 66 г. от гр. Казанлък е получила фрактура на ребро, обслужена и амбулаторно и е освободена, без опасност за живота.

Двамата водачи са тествани за употреба на алкохол с техническо средство, като пробите са отрицателни. В РУ – Казанлък е образувано досъдебно производство по чл.243, ал.1, буква“б“ от НК.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram