Георги Гьоков: На този вот БСП се представи по-добре от предходните местните избори

Депутатът изтъкна, че не е доволен от резултата в избирателния си район – Стара Загора и посочи, че в национален мащаб представянето е по-добро

БСП се представи по-добре от предходните пъти на местните избори. Това каза пред журналисти народният представител от ПГ на „БСП за България“ Георги Гьоков във връзка с предстоящия Пленум на партията, предаде „Фокус“.

Гьоков изтъкна, че не е доволен от резултата в избирателния си район – Стара Загора и посочи, че в национален мащаб представянето е по-добро.

„Ще се правят анализи на изборите 2019 г. Ако визирате паралелния анализ- всеки има право да си каже мнението по въпроса с изборите 2019 г. Ще видим коя оценка ще надделее. Смятам, че нормално и цивилизовано ще мине Пленума“, каза Гьоков.

Според него не е необходимо да си подава който и да било оставката от ръководството.

„Първо, защото това са местни избори и местните организации носят отговорностит ез атова как са се представили по места. Второ, резултатите не са толкова черни, колкото са изкарани в паралелния анализ, въпреки че БСП загуби изборите“, посочи още народният представител.

Епицентър

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram