Алба Джим връчиха на Севдалин събраната в негова подкрепа сума

Преди време Алба Джим и Алба Групс организираха благотварителна кампания за набиране на сума за Севдалин Иванов Вълков от Шумен, който се нуждаеше от средства за рехабилитация след прекаран инцидент

Днес вече Севдалин е много по-добре. Благодарение на приятелите си и подкрепата на депутат и фирми от Шумен, здравословното му състояние е значително подобрено, като дори е в състояние сам да шофира специално пригоден за нуждите му автомобил.

В подкрепа на Севдалин Алба Джим и Алба Групс от Казанлък организираха благотворителна кампания през март тази година, като обявиха и дарителска сметка.

Днес във фитнес-залата на Алба Джим Севдалин се срещна с представители на клуба, които му връчиха събраната сума, както и копие от документа с банковия превод по сметката на Севдалин.

Общата сума, която казанлъчани са събрали, е малко над две хиляди осемстотин и тридесет лева (включително банковият превод) и днес Севдалин имаше възможност лично да благодари на хората, които са му помогнали:

„Искам да благодаря на Денис и момчетата, които се включиха в каузата да ми помогнат. Искам да им пожелая страшно много здраве, защото здравето е най-ценно. Ще продължа да се боря и занапред. Паричната сума не е толкова важна, колкото подкрепата, която ми оказаха, за да продължа.“

казанлък.ком

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram