Вдигат кола и заради неуредените отношения между банка и „паяка“

Писмо с поредната абсурдна ситуация в града пристигна днес на редакционната ни поща. Казанлъчанка се оказа с вдигната от „паяка“ кола и то ….заради неуредени отношения между банкова институция и паяка.

Жената паркирала за кратко автомобила си пред УниКредит Булбанк в Казанлък, като в същия момент това е била и единствената кола пред учреждението, което разполага със служебно паркомясто, но свършвайки работата си в банката установява, че колата й всъщност е вдигната от паяка.

И оттук насетне следват въпросителните:

  1. При условие, че банката разполага все пак с едно служебно паркомясто, защо въпросното, оказва се не е очертано, за да са запознати клиентите на учреждението?
  2. Откъде служителите на „паяка“ са сигурни, че автомобилът, всъщност не е бил паркиран на въпросното служебно паркомясто, още повече, че това е била единствената кола пред банката към момента?
  3. При условие, че ежедневно виждаме десетки неправилно паркирани автомобили навсякъде в града, точно от служебно място ли трябва да се вдигат колите?

 

В крайна сметка от неуредените отношения между банката и паяка страдат казанлъчани, а не се  знае и как стои въпросът със служебните паркоместа пред останалите учреждения.

„Внимавайте, казанлъчани!“, призовава пострадалата от неуредиците в писмото си до нас.

/Снимката е илюстративна/

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram