В памет на художника Орлин Чуховски

Книга, написана от художника и философа Орлин Чуховски, напуснал ни преди десет години, ще бъде представена от нейния съставител Спас Мавров, тази вечер, от 18:00 часа в Музея на Чудомир.

„Чуховски остави след себе се значително графично творчество и своето осмислено и фундаментално мнение за еволюцията на човечеството. Текста е интересен, изненадващ с темите и изводите си, както и с уникалния начин, обединяващ научното и културното познание на човечеството.
Ангажирах се с редакцията и систематизирането на текста, защото мисля, че всички хора трябва да го прочетат и се запознаят с неговите гледни позиции за света, в който живеем, осъзнаваме и приемаме като еволюционен. А дали е така?!
След над пет години проучване на темите, идеите и разработките на автора успях да доведа текста до печат. Книгата носи заглавието „ТО- с което се отключва и заключва битието. Само То е само Едно и само по себе си”. Това разказа за работата си по проекта Спас Мавров, който е скулптор, писател и езотерик.

Препоръчвам тази книга на всички, които имат афинитет към дълбоките и аналитични осмисляния на битието на Хомо сапиенс, написа Мавров.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram