Празнични ателиета от утре с духа на Коледа

В навечерието на Коледно-новогодишните празници Сдружение „Бъдеще за децата“ стартира следващата си инициатива, в подкрепа на нуждаещите се деца от Община Казанлък. Граждани, родители и приятели на организацията могат да се включат в празничните ателиета за изработване на коледни картички в две последователни съботи – на 12 и 19 ноември и на 3 декември. Изработените картички ще бъдат предложени на фирми, дарители и на коледния базар на организацията, а набраните средства ще послужат за ремонт и оборудване на рехабилитационна зала в Центъра за социална рехабилитация и интеграция за деца.

Първата работилница ще отвори врати утре от 10 часа в сградата на ул. „Войнишка“ 25.

Дни по-рано деца, потребители на услугите Центъра за социална рехабилитация и интеграция и Центъра за обществена подкрепа, доброволци и приятели на СНЦ „Бъдеще за децата” рисуваха в чест на банкова институция, дългогодишен спомоществовател и партньор на Сдружението.

Независимо от празничните събития, нови и модерни услуги се канят да развиват от сдружението. Продължават и дейностите в подпомагане на децата в риск от изоставяне, заявява председателката на „Бъдеще за децата“ Мария Гинева.

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram