Бебето на пресгрупа „Вис виталис“ стана госпожа Мариела Петрова

Мариела Цонева, порасналото бебе на Медийна група „Вис виталис”, от близо 48 часа вече е госпожа. Настояща Петрова тя се врече във вярност на любимия си Данчо точно в 18:10 часа в събота на изискано сватбено тържество.

Мариела е единствената дъщеря на изп.директор на пресгрупата Славка Самарска и племенница на областния председател на БСП Васил Самарски. Тя родена само пет дни след старта на радио „Вис виталис” преди 23 години и освен че е негова връстница е и талисман на трите медии.

По време на празненството бяха спазени всички родни ритуали, а сватбата в ресторант „Казанлък”, събрала повече от 200 гости, бе издържана в цвета на шампанското. С много вкус класиката хармонираше с актуалния повик на съвременността, както в тоалетите на младоженците, така и в интериора на заведението.

Мариела изглеждаше поразително в изчистена рокля в нюанса белиз и испански кок, декориран с рози, а в черния ансамбъл на Данчо акцентът бе червената папийонка.

Изисканият стил бе допълнен от настроението, създадено от екипа на пресгрупата, погрижил се за музиката и програмата на сватбата.

Прясната тъща Славка бе заложила на тоалет от ефирна дантела в бордо, последен писък в модните закони. Вуйчото Васил Самарски бе избрал цвят графит за строгата линия на костюма. Безспорен шик показа бабата на булката Кики Самарска с червено-черното съчетание в тоалета си.

Танци до зори, специални музикални поздрави на живо от гости от страната и чужбина, много и различни забавления доминираха в нощта на младоженците, над чието щастие ще бдят кумовете Денко Денков-младши и Валентина Стефанова.

Честито! И горчиво!

_MG_1687

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram