Новини от вас: Журналистите се трансферират като футболисти

За никого не е тайна, че журналистите се трансферират като футболисти. При една добра оферта сменят отбора /партията/. Типичен пример за това е топ-журналистката Деляна Бобева.  Сменила е доста отбори. И типичен пример за това може да се види във фейсбук профила й. В началото на 2011 година топ-журналистката я има на снимки с лидерите на БСП на Бузлуджа. В свои постове под тях е написала колко много я влече –например на снимка с бившия председател на ПЕС – Сергей Станишев -„Деляна Бобева Да, тази може.. С по-грозната Ел.Йончева.. И със следващия задържан по екшън-плана на ЦВ.ЦВ.да се радва Народът!
4 април 2010 г. в 08:32.На друга снимка пак със Станишев – тя открито му се заканва-„Деляна Бобева : ))) Да му мисли Сергей!! : )
8 август 2010 г. в 10:32
Деляна Бобева препоръчва Станишев: На ГЕРБ предстоят все по-черни дни.
Там хората и пишат малко да се поуспокои,че любимата й партия е загубила-Petar Popov Uspoky se! Jivotat prodaljava!


На други снимки пък е част от купон на медийна група „Вис Виталис“-тогава пише – „Деляна Бобева Е, големи красавци, голяма работа!!, а днес съвсем друго „Не /уважаеми/ колеги“.

През същата година топ журналистката стои твърдо против ГЕРБ и публикува статии и снимки от рода на – Асоциация сезира Борис Велчев: Борисов е прикривал наркотрафик. На всеки който се осмели да „плюе“ по БСП – топ журналистката отговаря така-„Деляна Бобева ..някой се бъзна или с един критикарите ми стават повече?“
19 ноември 2011 г. в 21:57 •


Топ-журналистката е й в непрекъсната кореспонденция с Васил Самарски -„• Васил Самарски Добре дошла на пътя:)
27 декември 2011 г. в 23:46 • Харесвам • 1

Деляна Бобева Търся го отдавна, но наскоро осъзнах всъщност къде е ..И поемам..
27 декември 2011 г. в 23:49

И може би тогава Делянчето поема – с победителите. След като написа статията -„Жената в бяло“/която впоследствие изтри/ в което оспори качествата на Галина Стоянова като кмет. И как й било писнала от жената в бяло. Малко след това обаче пое по-пътя си – с победителите и парите. До следващите избори.

Това е то журналистката Деляна Бобева – само че, ако във футбола се наддават за футболистите кой да купи кадърния играч, тук Делянка сама се предлага и полягва и на ниски мизи – срам за журналистическата гилдия.

Стефан Димитров

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram