Новини от вас: Защо футболната приказка в Казанлък приключи с лош край?

Здравейте запален фен съм на отбора гледам всеки домакински мач от дете.
Много разочарован съм от новото ръководство и треньора. И ми е любопитно защо когато всичко вървеше перфектно за отбора г-ж Галина Стоянова буквално разкара старото ръководство, след ръководството бе сменен и треньора който си вършеше перфектно работата и постигаше резултати и добра игра?! И на негово място дойде настоящия треньор на отбора, който тотално обърка отбора и с което дойдоха и негативните резултати.
Г-н Петров мисля, че не е нормално всеки мач да играем с 10 човека заради попълнението което дойде с вас Иван Тилев, който цял мач просто разкарва фланелката с номер 3. Не виждате ли че момчето няма място в нашия отбор.
Второ – мисля, че не е нормално бековете ви да седят резерви, на тясно място да поставяте едни от най класните ни нападатели като Ники Стоичков, Крис Петров.
Трето –  Ивелин Илиев, голмайстора на клуба го забивате на крилото да центрира-НА КОГО ? Срещу Ямбол го пуснахте централен нападател вкара 3 гола, днес го пуснахте за 30 мин. от мача да води атаката, той пак отбеляза 2 гола и той иживява желание да играе на тази позиция където му е далеч по конфортно. А вие явно нямате добра връзка с футболистите и вкарвате напрежение в тях, затова и резултатите не са добре.
Г-Н Петров ако имате поне малко Достойнство си тръгнете, не се получава просто.
А към господата от ръководството, моля ви бъдете максимално мотивирани да изградите клуба и Казанлък, най накрая да има отново професионален футбол, ако не можете отстъпете на хора които искат, имат възможност и желание да го направят.
Публиката иска да вижда онзи отбор от преди 2 години, когато отбора игра с спокойствие желание и хъс за победа всеки мач .
Статия е написана от един Фен!…пожелал анонимност

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram