Човек, който ще работи не от кметския кабинет и бюро, а между Вас хората! #55

       Уважаеми съграждани и избиратели!

       Отново сме изправени пред една сериозна дилема: Местни избори 2019 година! Да направим своя правилен избор на 27 октомври!

       Община Павел баня се нуждае от голяма промяна и нова енергия, с която да се управлява! За да се промени начинът, по който се случват всички процеси са нужни хора с воля и характер, хора, които са между населението и познават нуждите им! Да покажем как една администрация може да работи различно!

       Господин Иса Бесоолу е достойният кандидат за кмет на общината! Човекът, който може да направи тази положителна промяна и да работи с морал и достойнство за развитието на Община Павел баня със своя екип с доказан професионализъм. Човек, който ще работи не от кметския кабинет и бюро, а между  Вас хората!

       Привилегия е да живеем на такова място „необикновено“, край богат на блага и божествени дарове, но за жалост занемарен.

       Всеки един от нас иска промяна, развитие, новости! Нека заедно допринесем  това да се случи! Да се погрижим заедно да стане реалност!  

       Не заставаме пред Вас, за да даваме напразно обещания, а да подкрепим един достоен човек! Заедно да направим Община Павел баня едно по-чисто и уютно място за живеене, една Европейска община!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram