Юноши старша възраст на „Розова долина“ направиха равностоен мач с „Берое“

Юношите на „Розова долина“ направиха много силно представяне срещу дублиращия отбор на „Берое“ и завършиха при резултат 1:1. Въпреки непрекъснатият дъжд и кален терен на терена в Стара Загора, юношите, водени от Антим Паральов, съумяха да наложат своето темпо в играта и първи в 24-та мин. поведоха в резултата, след прехвърлящ удар на Живко Паричков. В 68 -та мин. домакините успяха да изравнят за крайното 1:1,  с гол от засада, зачетен обаче от съдийската тройка.
Радващо е че стоим равностойно като отбор на „Берое“, сподели след края на срещата треньорът на казанлъчани Антим Паральов. Играейки по този начин, доказваме че тимът на Казанлък по нищо не отстъпва на децата на Стара Загора и това ме прави горд като треньор, допълва Паральов. В подреждането на зоналното първенство при юноши старша възраст на област Стара Загора, Берое с 13 т. води класирането, следвани от юношите на „Розова долина“, които имат в актива си с 10 точки, след трите си победи и едно равенство от началото на двубоите. Остават им още три срещи до края на първия полусезон – домакински мач с „Верея“, гостуване на „Ботев“ Гълъбово и отново среща на ст. „Севтополис“ с тима на Нова Загора.
Тази неделя предстои още едно гостуване за възпитаници на казанлъшкия клуб. Юношите младша възраст, водени от Антим Паральов ще играят на чужд терен със съперниците си от ФК „Стара Загора“. Възможно е обаче мачът да се отложи, тъй като шестима от играчите на „Розова долина“ са повалени от грип и това доста усложнява задачата на треньора Паральов. Той вече е уведомил за проблема Областния съвет на БФС в Стара Загора. Чака се неговото решение.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram