Новини от вас: С чужда пита … сеир!

Жителите на кв.Изток днес станаха свидетели на случка достойна на снощното откритие свързано с Марс.

20161021-PJGKBWZOWXX-1477044065Оказа се, че в Държавата, която ще управлява „майката“ всичко е възможно, в това число и общински съветнички, тръгнали от някъде и стигнали до висоти достойни да полетят на Марс, да кършат баници с картинки в които елегантно да побият две клечки с по два байряка.

Най-вероятно са забравили третото байряче на което да пише правилния девиз за тези които хич не вдяват: Избираш „майката“, получаваш бай х..“бащицата“!

20161021-ITOOGXAYJRB-1477044063Байрачета следва да ориентират, за момента правилно ориентираните жители само на кв.Люляк и твърде заблудените други съкварталци от кв.Изток и цялото останало народонаселение от селищата с размери на град наблизо, които все още нямат канализация – На кой дължат водата?!, нищо че ще газят кал тази зима, пък може и идното лято, пък може и по другото лято…и на КОГО да благодарят?

В т.ч. и баба Петранка, която най-вероятно, преди седем години е била на онова събрание, видно от други стари архиви и пак е декламирала. Само че тогава в чест на един друг кмет, разбирайте другаря Дамянов.

Сега обаче баба Петранка, която като голямата част от народа ни, страда, най вероятно, от политическа амнезия, може и да е преяла от баницата с двете байрячета/който не е разбрал –байрачетата са с лика на Ц.Ц../майката/ и номера на бюлетината в синьо/ или пък случайно да се е задавила поглъщайки клечките с байрачетата боднати в баницата и е забравила, че всъщност първата копка и идеята за вкарването на тези проекти в инвестиционната програма на Общината, се дължат на едни други „МЕРЗАВЦИ“ , онези дето заради тях Казанлък е заборчял с едни милиони/това не може да не го знаете/.

Само че тия същите Мерзавци прокараха партина за случващото се сега с квартала.

Ама ние нали сме народ, който си помни историята само от ейсега до ейсега, т.е. като маймуните – две минути.

20161021-CDPJMCTBUFF-1477044063По тази причина не си знаем ръцете които да целуваме и тъй като всеки път целуваме всяка ръка, която ни подава парче баница, макар и с клечки от които можем да се задавим, ние редим детарамби в несвяст.

Така че бабо Петранке, ти яде баница, ама тия дето не ядоха….ще духат супата.

Ама няма да духат супата, щото освен с номера на бюлетината и ликът на „майката“ на нацията има куп други бюлетини.

20161021-MQRFUHOGRWR-1477044064За сведение на останалите политически сили да не хукнат и те утре с баници. Ноу хау-то вече се държи от общински съветнички, попреминали младежката възраст, които обаче стават за байрактарки, Райни Княгини и пр.

За сведение на целокупното гражданство от Изтока, което не е яло баница да погледне „сЪнирването“ . Нищо чудно утре, новоизлюпените сгради в жълто и пимбяно да осъмнат в синьо с изтипосани ликове на „майката“ и най-вероятно и на сина на „майката“ на нацията ни.

За да има баланс, правя препратка към щаба на инициативния комитет на генерала, дето щял да идва в неделя: Да не вземете баници да раздавате!

Баницата вече е патент на „майката“ на нацията от друга политическа сила, ами да вземете да подготвите по две кебапчета с по едно байраче и бюлетинка и с по две филийки хлебец и не ходете в тази махала дето ядоха баница има достатъчно други гладни гласоподаватели и в селата тъдява, които също ги управляват герберски кметове и още се надяват на канализация.

След този исторически принос в политическия пиар на Младежката организация на ГЕРБ нищо чудно утре байрачета с лика на Цв.Цв., Ц.Ц./майката/ , бай х.й/бащицата/ и номера на бюлетината да бъдат побити и на Марс. И без това разбрахме, че едно от най- важните устройства, които ще замерват радиацията е българско – родно производство…и не си мислете, че някой друг го е произвел…Разбира се, че от ГЕРБ са го произвели…

Сиреч всички вече сме зелени човечета в 45 нюанса синьо.

 

Кака Гана

П.П. Иииии умната….га ядохте баницата….

Кака ви Г.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram