Инж. Александър Минчев: №30 е вярното решение за кмет на Община Казанлък

Познавам Стефан Манчоров от близо 30 години и съм се убедил, че той притежава един комплекс от качества, които до голяма степен съвпадат с моите разбирания, виждания за живота и поведението ми към хората.

Той е честен, последователен и неподкупен човек!

Той е социална личност, която се обръща с лице към проблемите на хората, с които работи и аз съм се убедил в това от дългогодишната ни съвместна дейност в Завода за пружини, където нито веднъж не съм срещал някакъв отпор срещу идеите за подобряване на условията на труд и бит и облекчаване труда на хората.

Стефан е разумен, трезвомислещ и логичен човек, който добре обмисля своите решения.

Той е обществена личност. Може би в Казанлък това не е толкова познато, но по линия на Ловно-рибарския съюз и ротарианското движение, той има твърде много приятелства из цялата страна и то на добронамерена основа.

Освен това, едно от най-важните неща в община Казанлък, които в момента трябва да се решават, това е да се мисли за нейното стабилно финансово състояние в бъдеще и нейното оцеляване. Защото финансите на общината изобщо не са в добро състояние. И то се влошиха за много кратко време.

Това, което повърхностно се вижда, като лустро, не винаги е достатъчно целесъобразно или изпълнено както трябва.

Не го отричам. Градът наистина става по-хубав, но за сметка на какво ?

Ако някой има ясна позиция, ясни виждания по какъв начин собствените приходи на общината могат да се увеличат и когато спрат средствата по европейските програми, общината да не загине или да продължи да бъде хубава, да се поддържа това, което е направено и да има възможности още да изгражда, това е такъв човек, който разбира от финанси.

Аз мисля, че вярната кандидатура е кандидатурата на Стефан Манчоров, който е в бюлетината под номер 30 и заявявам, че със цялото си сърце, ще подкрепя тази негова кандидатура.

Гласувайте с номер 30 и мисля, че това е вярното решение!

 

Предизборен щаб на независимия кандидат за кмет на Община Казанлък Стефан Манчоров

 

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram